Home
PDF Spausdinti
Antradienis, 29 Spalis 2013 09:49

ASOCIACIJOS VEIKLOS PLĖTRA IR KOKYBĖS GERINIMAS REGIONUOSE

Lietuvos istorijos mokytojų asociacijos (LIMA) taryba, vykdydama programą ,,Asociacijos veiklos plėtra ir kokybės gerinimas regionuose“ pagal Švietimo bendruomenių asociacijų stiprinimo programų finansavimo projektą, 2013 m. lapkričio 16 d. Vilniuje organizuoja renginį ,,Lietuvos istorijos mokytojų asociacijos narių mokymai“. Į šį renginį yra kviečiami visų miestų (rajonų) LIMA skyrių pirmininkai ir iždininkai. Prašome Jus rasti galimybę dalyvauti šiame renginyje. Jo metu bus ne tik aptariamos mūsų asociacijos veiklos perspektyvos, bet ir numatyta edukacinė bei kultūrinė programa . Visas renginio išlaidas (išskyrus kelionę į Vilnių ir atgal) iš programai skirtų lėšų apmoka renginio organizatoriai – LIMA taryba. 

Programa

Jei Jūsų skyriaus pirmininkas ar iždininkas renginyje dalyvauti negalėtų, prašome Jūsų skyrių deleguoti 2 atstovus – LIMA narius. 

Registracija (iki lapkričio 13 d.) ir informacija el.paštu: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

Registruojantis prašome nurodyti savo vardą, pavardę, miestą, mokyklą, kuriam skyriui vadovaujate/atstovaujate, savo kontaktus (el.paštą ir telefono numerį).

Organizatorių vardu

LIMA tarybos pirmininkė Violeta Kriščiūnienė

Paskutinį kartą atnaujinta Ketvirtadienis, 31 Spalis 2013 10:59