Home
Mieli kolegos, bičiuliai ir visi istorijos mokytojai! PDF Spausdinti El. paštas
Penktadienis, 12 Gruodis 2014 18:56

veliava vejyje

Artėja 2015 m. kovo 11-oji Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25-metis. Kaip šią svarbią datą pažymės Jūsų mokykla, Jūsų miesto ar kaimo bendruomenė?

LIMA Taryba kviečia kiekvieną istorijos mokytoją, mokinį ir visus besidominčius Lietuvos istorija dalyvauti Nacionaliniame konkurse „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyks 2015 m. kovo 10 d. (antradienį) 10.00 val.

LIMA Taryba skatina kurti iniciatyvines grupes mokyklose ir savivaldybėse konkurso organizavimui ir koordinavimui. Taip pat ragina siųsti klausimus užduoties rengėjų grupei.

Kiekvieną, kam svarbu puoselėti Lietuvos tapatumo jausmą ir ugdyti istorinę savimonę, kviečiame prisidėti prie konkurso organizavimo.

                     Raginame visus pasitikrinti savo žinias, patirti atradimo džiaugsmą ir išgyventi pasididžiavimo garbinga Lietuvos praeitimi jausmą.

Istorijos mokytojui, ypač LIMA nariui tai puiki galimybė parodyti savo pilietinę ir profesinę poziciją, įprasminti savo narystę asociacijoje ir ugdyti visuomenės pagarbą Tėvynei.

Savo šalies istorijos išmanymas – tai kiekvieno žmogaus stiprybės šaltinis, padedantis atrasti tikrąsias gyvenimo vertybes.

Visus norinčius prisijungti prie konkurso organizavimo ir vykdymo prašome rašyti į šį el. paštą Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai   

Paskutinį kartą atnaujinta Šeštadienis, 13 Gruodis 2014 18:31