Home LIMA skyriai
LIMA skyriai
Stipriname savo veiklą ir atsinaujiname
Parašė Žaneta Vaškevičienė ir Robertas Ramanauskas   

   Džiaugiamės galėdami atnaujinti ir aktyvinti savo asociacijos narystę ir visiems mums svarbias veiklas. Moksleivių atostogos buvo geras metas susitikti ir pabendrauti vieniems su kitais, pasidalinti bendrais profesiniais džiaugsmais ir idėjomis. Kovo 29 dieną Rokiškio rajono švietimo centre susirinko kad ir negausi, bet šviesi, iniciatyvi, kupina entuziazmo vietinių istorijos mokytojų grupė. Lietuvoje vykstanti nuolatinė švietimo kaita, nauji iššūkiai skatina telktis ir dalintis ne tik savo lūkesčiais, bet ir gerąja patirtimi, todėl rokiškėnai mokytojai nusprendė sukurti LIMA skyrių. Įgyvendinti šį sumanymą jiems padėjome mes, LIMA tarybos nariai Robertas Ramanauskas ir Žaneta Vaškevičienė. LIMA Rokiškio rajono skyriaus pirmininke vienbalsiai buvo išrinkta Juodupės gimnazijos istorijos mokytoja metodininkė Rima Šimėnienė, o iždininku – J.Tumo-Vaižganto gimnazijos istorijos mokytojas metodininkas Erikas Gaigalas. Įkūrę skyrių, pasidalijome mintimis apie asociacijos veiklą.

 
Susikūrė nauji LIMA skyriai Šiaulių regione
Parašė Andrius Porutis   

   Kovo 26 d. Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijoje buvo susirinkę Šiaulių, Kelmės bei Radviliškio miestų ir rajonų mokyklų istorijos mokytojai. Susirinkime taip pat dalyvavo iš Vilniaus atvykę LIMA tarybos nariai Saulius Jurkevičius, Faustas Meškuotis ir Andrius Porutis, kurie trumpai pristatė asociacijos veiklą, apžvelgė jos siekius ir veiklos perspektyvas. Džiugu, kad dauguma susirinkimo dalyvių pritarė minčiai, kad šalies istorijos mokytojams yra svarbu telktis bendrų tikslų įgyvendinimui. Buvo įkurti keturi LIMA skyriai, kuriuose yra daugiau nei trisdešimt narių.

 
Išrinktas naujos sudėties LIMA Tarybos pirmininkas
Parašė Asta Lukšienė   

2012 metų spalio 29 dieną vykusiame Lietuvos istorijos mokytojų asociacijos (LIMA) suvažiavime išrinkta 2012-2014 metų kadencijos Taryba. 2012 metų lapkričio 6 dieną įvyko pirmas naujos sudėties Tarybos posėdis. Jo metu tarybos nariai, vadovaudamiesi LIMA įstatais, atviru balsavimu Tarybos pirmininke antrajai kadencijai išrinko Violetą Kriščiūnienę. Ji LIMA Tarybai vadovauja nuo 2011 metų balandžio. Pavaduotojais išrinkti Saulius Jurkevičius ir Žaneta Vaškevičienė, sekretore - Asta Lukšienė ir iždininku - Romaldas Navickas.

 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 Sekantis > Pabaiga >>

Puslapis 3 iš 3